Våre egne unike taklamper. Lett som en plett. 29. 01. 2016 kl. 17. 09 i. DIY. Én kommentar. Ja, får man ikke kjøpt det ferdig, så er det bare å lage selv da
I år kjøpte eg berre ei bok på mammutsal "Bønner og linser" av Camilla Jensen. Den såg fin ut med kjapp gjennomblaing, og eg har tenkt fleire gongar i det siste at husstanden burde blåsa liv i bønner og belg-matlaginga vår
Foto. Joel Wåreus. Selv om Tromsø ser rimelig trist ut akkurat nå. Med skittene snøflekker og TIL som taper både borte og hjemme, så har våren og grillsesongen kommet til Tromsø
Slik ser nyplukket traktkantarell ut. Sjelden angrepet av mark, og lett å stelle. Det er ikke bare i Antibes kantarellen er kommet (det uthevede bildet over)
Mascarponekrem til vårens desserter. Og den passer til det meste av vårens fristelser,det være seg bærkompotter, bløtkake, rabarbra, jordbær, fruktsalat, formkake osv
På nyåret begynte jeg med et ukentlig nyhetsbrev jeg kaller Postkort fra Istanbul. Det er ikke et tradisjonelt nyhetsbrev med oppsummering av det du allerede har sett på bloggen, selv om jeg også lenker til siste ukes blogginnlegg
DESSVERRE ER DET IKKE NOE JEG HAR PRØVD PÅ KJØKKENBENKEN ENNÅ, JEG GJENTAR ENNÅ. Det virker litt komplisert, her er det ikke bare å flyte på gammel kunnskap
Hummer 1814 à la Finckenhagen. De historiske oppskriftene våre har vind i seilene. Det går i sjømat, til lands og til vanns, og det er ikke hvem som helst som har kokkelert fram rettene vi byr på i dag og et par uker framover
Foto. Björn Lindberg. Jeg vet vi er i begynnelsen av februar. Men, jeg lengter etter våren og varme. Derfor en kald suppe som vekker en følelse av en varme vårdag
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.