Dessverre så inneholder sweetchillisaus fra butikken ekstremt store mengder med sukker, så når eg lagde vårruller til middag her ein dag fant eg ut at eg skulle lage en heimelaga og sunn variant
Det er jo så godt, prøvde meg på rispapir for første gang. ) Men jeg fant ihvertfall vietnamesisk rispapir av bambustre (22 com), fargede nudler smaksatt med søtpotet/rødbeter og søtpotet + noen for meg nye grønnsaker – salatløk og vinterredikk
Stek dette i pannen med olje til det begynner å lukte frisktog godt. Enten som rene kyllinglår/bryst medskroget til å koke kraft på, eller rett pg slett helstekt kylling
Ha i krydderet og smak til med sauser. Steikes i en kjele med masse solsikkeolje. Midt i julestria trenger vi gode middager og det trenger jo ikke nødvendigvis å væra julemat, det får vi jo tross alt nok av neste uke
Dagens middagstips er vegetarianske vårruller fylt med deilige grønnsaker. Skrell en gulrot og skjær med feks en ostehøvel lange remser, del en brokkoli , finhakk en ingefær, skjær i skiver en hodekål og legg i stekepannen
Ha i krydderet og smak til med sauser. Server med chilisaus. Heimlaga vårruller er luksus i en travel hverdag, men hvorfor ikkje lage en stor porsjon og fryse ned
Sammen med dipp-saus smaker dette helt fantastisk. Vietnamesiske vårruller i supertynt rispapir,uten steking kan disse lett anbefales om du er ute etter noe skikkelig sunt og godt
Det er ikke nødvendig med kjøtt da man i grunn kun trenger litt grønnsaker og egg. Stekt ris er en rett som rett og slett er fantastisk til å bruke opp rester av mat, mye likt våre retter lapskaus og pytt i panne
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.