Hvis vi hadde brukt like mye tid og energi på å tenke fine tanker, og rose oss selv tror jeg ikke så mange hadde vært deprimerte og følt at de ikke strekker til
no og så at det bare var meldt pøsende regn, kaldt og dårlig vær. Kalkunfilét med tomatsaus og cous cousSkinkepai med spinat og fetaIndisk spisskummenkylling Oppskriften finner dere i mitt innlegg fra april ved å klikke på denne linken
Helt fra jeg var liten har min store middagsfavoritt vært pappas pølsegrateng. salt og pepper. Den tykkner når den koker, så ikke vær redd dersom den virker tynn i begynnelsen
På grunn av forkjølelsen har det blitt kun en dag med trening denne uka, viktig å la kroppen få ro og bli frisk igjen og så ta fatt på styrketreninga neste uke
Vær for all del ikkje skeptisk til dadlene. Oppskrifter/tips - sunn bakst og dessert. Helga er rett rundt hjørnet igjen, og i morgen reiser eg på storfint besøk til bestevenninna mi i Bergen - så denne helga ser eg veldig fram til
Bruk gjerne to kakespader ogvær veldig forsiktig så ikke kaken knekker når du flytter den over. Smelt smør i mikro/kjele og hell over kjeksen- rør godt sammen
Både tyggemotstand og fargen på skorpen blir perfekt vær gang. Men jeg skal innrømme at jeg har prøvet og feilet noen ganger før jeg fikk til et saftig brød, med god skorpe
Den smaker bare helt himmelsk, så vær forsiktig. eks jordbær, blåbær og bringebær. Pisk krem av kremfløten og bland i philadelphiaosten sammen med melis
Denne fudgen er lett, og smelter på tunga… Du klarer ikke å la værog ta en til. Når du skjærer den opp og kjenner den himmelske duften er det lett å la seg friste
I tillegg må det selvsagt være godt på smak. Dette brødet møter alle mine forventningerog litt til. Selv fant jeg oppskriften på Trines Matblogg, og har blitt en trofast baker av dette nydelige brødet
Det som er viktigst for meg er å bruke mer tid på å leve i nuet og å være til stede. Jeg leste for øvrig en mening et sted at det å dele barna sine på sosiale medier var helt naturlig i disse tider, men jeg kunne ikke ha vært mer uenig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.