Når den var klar avkjølte jeg den i iskaldt vann. Ingenkommentarer. Dagen etter tok jeg den ut slik at den var romtemperert, tok avvakumposen og la den på indirekte varme på grillen til den var gjennomvarm
Det du må huske, er at du må presse mest mulig luft ut avplasten. eks indrefilet av okse). Det er en teknikk som går ut på å tilberede matvarer i vakum for så å legges i vann som har en bestemt temperatur
Jeg valgte trimme avbena nederst og hele fettlaget øverst og spiste ribba kald i tynne skiver sammen med kålrabistappe, grov sennep og syltet rødbeter ()
Det avhenger selvsagt også på tykkelsenavbiffen. Ja da fant jeg fin Entrecôte på Rimi. (Dette kan ofte stemme for de som liker den medium +, mensiden jeg liker den litt råere, så må jeg ta denav før
I kveld innløste et vennepar fra storbyen sitt gavekort med pålydende «en uforglemmelig matrett fra Sviddå» akkompagnert med noe godt i glasset fra kjelleren
Vi sjekket nettopp kalenderen og oppdaget at det bare er tre uker til påske. Den har liksom vært så langt unna, og så runder man mars og alt går plutselig så mye fortere
med en salat av roccola, blå druer og stekte pærer. Entrecôte med snøfrisk,stekt løk og potet,. Legg roccola og biter av snøfrisk i to dype tallerkener
Ha dem så over i en ildfast form eller stekebrett som du har litt olje i bunnenav. Denne deilige biff middagen er perfekt når du ønsker deg noe skikkelig kose mat
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.