tilsett resten av melisen og pisk på medium/fort styrke i 3 minutter. Kremen er klar til bruk med engang, synes du den blir for myk kan du sette den i kjøleskapet 5-10 minutter
Resten av kremen kan du putte i en sprøyte pose og pynte med. tilsett resten av melisen og pisk på medium/fort styrke i 3- 5 minutter. Kremen er klar til bruk med engang, synes du den blir for myk kan du sette den i kjøleskapet 5-10 minutter
tilsett resten av melisen og pisk på medium/fort styrke i 3 minutter. Kremen er klar til bruk med engang, synes du den blir for myk kan du sette den i kjøleskapet 5-10 minutter
Hvit sjokoladesmørkrem med smak av vanilje. Smørkrem er en søt og veldig stabil krem som passer ypperlig til å smøre opp kaker med og lage dik, som fyll i kake eller som topping på cupcakes
Ha melis og smør i en bakebolle og bland godt til lyst og kremet med en elektrisk mikser. Hvis du vil fylle en kake med smørkremen men dekorere med en mørkere krem se oppskrift HER på kremen under
Noen egner seg best som fyll mens andre er kjempegode til å smøre opp en kake med. Smørkremen på bildene er en av mine favoritter, egentlig mest som oppsmøring men fungerer også som fyll med litt smakstilsetning i fastere kaker
Når mel og melkeblandinga er ferdig avkjølt ser den slik ut, og den MÅ avkjøles helt før du blander den med smør og melisblandingen, hvis ikke vil icingen skille seg
Pisk til kremen er lett, luftig og smidig, og grei å jobbe med. -DRør temperert smør og matfett sammen, tilsett melis, vaniljesukker og spe med melk eller annen væske etter behov
-Hvit smørkrem er fin å dekke en kake med. Kan også brukes til å sprøyte blomster og border med. *Rør margarin og matfett sammen, tilsett melis, vaniljesukker og spe med melk etter behov
Rør smør og melis sammen med litt væske, tilsett noen dråper smakstilsettning =). På disse cupcakesene har jeg byttet ut væsken og smakstilsettningen med etpar skjeer med baileys =) De var virkelig gode =) På toppen strødde jeg sjokolade og hakkede peanøtter
Resten av kremen kan du putte i en sprøyte pose og pynte med. tilsett resten av melisen og pisk på medium/fort styrke i 3- 5 minutter. Kremen er klar til bruk med engang, synes du den blir for myk kan du sette den i kjøleskapet 5-10 minutter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.