Pensle sidene med smeltet smør og dryss på mel. Sikt melet sammen med salt og bakepulver. Ha eggehvite i bollen og visp med en håndholdt elektrisk visp til eggehviten er stiv
Sikt i hvetemel blandet med bakepulver. med konjakk eller juice. Smak til med sukker. Fordel over en tredjedel av kremen over og legg på siste kakelag med resten av bærkremen på
70 g ristede valnøtter125 g smør220 g sukker1,25 dl melk2 ss kaffepulver200 g hvetemel1 ts bakepulver2 ts malt kanel2 egg1 ss kokende vann2 ts kaffepulver2 ts smør160 g melisHakk nøttene
Legger jo ikke ut annet her enn det jeg virkelig vil dele med dere da…. Kaken skal lages iallefall noen timer, helst dagen før den serveres fordi den skal trekke med en sirupslake, noe som gjør den utrolig saftig
Rør dadler og nøtter med mel, bakepulver og krydder og vend alt inn i eggedosisen. Hell røren i en godt smurt brødform (du kan med fordel ha litt bakepapir i bunnen) og stek på nederste rille ved 180 grader i 35 minutter
Tingen med Snickerskake (eller ritzkake eller peanøttkake om du vil) er at oppskriftene er ganske like og en ting som alle har tilfelles er at bunnen er en marengs medritzkjeks og peanøtter
Knus peanøtter og Ritz-kjeksen i food processor til en kornete masse. Snickerskake i langpanne er superpopulær her på bloggen, både med lys sjokoladeglasur og mørk sjokoladeglasur
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.