I denne varianten av pannacotta er det revet sitronskall og ekte vaniljestang som setter smaken. Snitt opp vaniljestangen og skrap ut det svarte belegget med frø på innsiden og ha dette i fløten
Ha melk i en kasserolle sammen med frø fra vaniljestangen og sukrin. Pannacotta med bringebærsaus. Hell så pannacottaen over på glass og sett i kjøleskapet
Legg gelatinen i en bolle med kalt vann i fem minutter og klem så ut vannetDel vanliljestangen på langs og skrap ut frøeneHa fløte og sukker samt vaniljestang og frøene i en kjele og kok forsiktig oppTa kjelen av varmen og tilsett gelatinplatene
Snitt vaniljestenger på midten, skrap ut vaniljefrøene. Pannacotta er en av verdens beste desserter. Kok forsiktig opp fløte, sukker, saften av en lime, vaniljestenger og vaniljefrøene
Snitt opp vaniljestangen og skrap ut frøene på innsiden. Pannacotta med hvit sjokolade. Ha både vaniljefrø og selve vaniljestangen i fløten og gi blandingen et oppkok
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.