Stek på 175 grader i ca 30 minutter. Det er så mange gode, norske epler om dagen. I dag bestemte jeg meg derfor for å prøve å kombinere vaniljekaka med eplekake, og det gikk jo helt strålende
Legg over bakepapir på slutten av steketiden på toppen av kaken, så ikke den blir brent. Denne røren passer godt til en form på 28 cm, og den steker du på 165 grader i 70 minutter
Vaniljekake med jordbærmousse er frisk og søt og mektig på en gang. Når man feirer barnebursdag liker jeg å komponere en kake som er god på smak som både voksne og barn liker, samtidig som den skal være fin å se på for barna
Her har jeg prøvd meg på glutenfri bakst. Vaniljekake (til stor rund form). Jeg erstattet hvetemelet med glutenfritt mel (som på bildet under), og resultatet ble egentlig helt likt som om det skulle vært brukt vanlig hvetemel
Marsipanen gjør litt ekstra stas på kaken, og gjør den til et flott bidrag til kakebordet i mai. Denne vaniljekaken er fylt og pyntet med masse jordbær
Derfor har jeg bakt en nydelig vaniljekake som skal holde meg med selskap. Vaniljekake2 egg1 eggehvite1/2 dl sukrin40 g kokosmel20 g bakepro1 ts fiberhusk 1 dl melk1 ts vaniljepulver6 dråper stevia vanilje1/2 ts kanelPisk de to hele eggene med sukrin til eggedosis. Stek på 180 grader i 30 -40 minutter
Noen ganger blir kakene best på smak når de er pyntet fort og "gæli". I dag valgte jeg å gjøre det enkelt , bare slenge på mousse mellom lagene og på toppen
Her kommer endelig en ny kakeoppskrift her på Det søte liv. Her finner du denne vellykkede kombinasjonen i en høy og flott vaniljekake, som dessuten også fylles med ostekrem og smørkrem
Kommentarer
veronicapedersen-1
Nam
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.