Vi har alltid laget serinakaker etter min kjære bestemors (♥) oppskrift, og her om dagen hadde jeg lyst til å prøve å sunnifisere disse elskbare kakene litt ved å bytte ut noen av ingrediensene med sunnere varianter
Idag blir det en formkake med bringebær som smaker kjempegodt, smak gjerne til med vaniljeis eller vanilje kesam så blir dette en deilig dessert eller kake til kaffen
Start med å steke risen og smak til med krydderet. Det finnes jo uendelig med matretter fra Østen. ) Jeg syns dette er herlige smaker som ikke trenger noe kjøtt, men det kan du selvsagt tilsette om du ønsker
De skiller seg fra de fleste andre oppskrifter på smakssatte marshmallows jeg har sett i det at de inneholder en god del bær, og dermed (selvfølgelig) blir mye mer "ekte" i smaken
Her kommer tredje del medSmak av Østen som for mange er middagens høydepunkt, nemlig desserten. Jeg vet ikke hvorfor jeg forbinder banan i desserter fra østen, men det må være fra jeg var liten og var på kinesisk restaurant, da skulle jeg spise frityrstekt banan med is
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.