Halleluja sier jeg bare, for makan til nydelige kjøttkaker skal du lete lenge etter. Form deretter kjøttkakene i den størrelsen du ønsker, men ikke ha de for store bare
)Jeg traff på en dame fra Litauen her om dagen og hun fortalte at hun var vant til å ha gurkemeie, revne gulrøtter, tomatpure og matfløte i kokevannet - vips så får du en veldig god saus
Formene gav desserten perfekt størrelse og mengde. Gjør dette i alle formene. Pass på at du ikke trykker den for hardt sammen, fordi da blir den veldig hard, og vanskelig å spise
Heldige meg vant ingredisene til å lage karamelliserte nøtter fra Helios på en Facebook konkurranse. Helt greit for meg siden jeg hadde ekte vaniljepulver fra før hjemme
Skal jeg være ærlig så synes jeg sjokoladerullen ble alt for søt, men jeg er heller ikke vant med å bruke mye sukker, så dere skal ikke se bort i fra at det er meg det er noe i veien med
Siden dette er krydder jeg er litt forvant til, byttet jeg ut oregano og timian med tørket salvie. - 3 ss fløte, evt utblandet med en ts JBKM, dersom gryten er for tynn pga vann fra squashen. 3 ss fløte, evt utblandet med en ts JBKM, dersom gryten er for tynn pga vann fra squashen
Jo mer vant han er til det, jo mer spiser han av det, spesielt om det er noe vi også spiser. Men prøver uansett å få det i meg, er både sunt for store og små
paprika (tyrkerne har til og med en egen type som brukes til nettopp dette, litt mindre og med mye tynnere vegger enn paprikaene vi er vant til i Norge), squash, aubergine, tomat, løk – ja, som det så ofte er er det bare fantasien som setter grenser
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.