Varm burgerbrød i ovn og legg i salat, grønnsaker og dressing. Nok en gang kom samboeren hjem med en villaks og jeg mekket i stand en knallgod lakseburger
Er særdeles glad i og inspirert av Manuela Kjeilen for Cupcakedelen av bloggen min Alle hennes bøker anbefales på det varmeste til alle som er glad i mat og baking
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Serveres med råkostsalat, poteter og gjerne med en remulade eller annen dressing. Vil du ha litt ekstra smak på flatbrødet kan du tilsette litt urter som timian eller provencekrydder, men smak til, det er ikke så godt med for mye krydder
Begynn med potetene som du skrubber ekstra godt og deler i båter. Asparges forveller du i rikelig med kokende vann i 2-3 minutter og avkjøler i kaldt vann med det samme de er ferdig. Sett laksen inn i stekeovnen sammen med potetene og beregne tiden sånn nogen lunde slik at laksen får stå 10 - 12 minutter sammen med potetene før de er ferdig
Server med salat, jeg brukte tomat, mais, avokado og ruccola. 2 laksefileter50-75 g gorgonzola-ost/selbu blå1 vårløk6 potetersmør, kryddersalatingredienser1) Begynn med potetene. Ha i en ildfast form med smør, og steik på 200-225 grader i 40-45 min. 2) Legg fisken i aluminiumsfolie, og legg skiver med ost og vårløk over, og pakk inn
Er særdeles glad i og inspirert av Manuela Kjeilen for Cupcakedelen av bloggen min Alle hennes bøker anbefales på det varmeste til alle som er glad i mat og baking
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Kok risen mør, på svak varme og med tett lokk på kjelen. En varm salat, det er ikke så vanlig i Norge. Dette er en siderett som passer som tilbehør til grillmat, stekt kylling, eller hva med stekt fisk
Varm en stekepanne med. La putre på svak/middels varme i ca. Stekte kantareller med fløteIngredienser. Kantareller har en særegen og god smak, de passer bra som tilbehør på høsten, og med litt salt, pepper og fløte, blir den kremete, smakfull, mild og god
Skjær løken i skiver og stek den i smør på middels varme til den får en gyllen farge. Del brødet i to og legg kjøtt, løk og et par skiver med ost på den ene skiven og stek den under grill til osten har smeltet
Når jeg er alene til middag gidder jeg ikke alltid å gjøre så mye ut av det. Det er ikke like gøy å bruke lang tid på kjøkkenet når det ikke er noen andre der til å skryte av hvor godt det ble
Stek potetbåtermed parmesan, hvitløk, urter eller som her, med krydder. Det er kjekt å variere litt med potetene, det er lettvint og smaker godt, det blir liksom en helt annen rett når potetene er annerledes
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.