Stek opp noen bagetter og ta salaten ut av kjøleskapet når gjestene kommer. Pastasalat er supert å lage opp på forhånd, gjerne dagen før da den bare blir enda bedre
Ha det hele oppi en stekepanne på medium varme. Blanding av pasta, litt krydret kylling stekt sammen med eple, og en enkel eplevinaigrette harmonerer utrolig godt
Jeg har en forkjærlighet for bruk av appelsin i mat, både i varmretter, salater og i desserter. Når den i tillegg serveres med en deilig varm appelsinsaus kommer appelsinen virkelig til sin rett
kok opp pastaen og stek opp kyllingen, og la det avkjøle seg. Kutt opp ønket mengde av grønnsakene og bland sammen med pastaen og kyllingen (skjært opp) når det er avkjølt
Så lenge du kan koke pasta så kan du også lage pastasalat. Eller kald macaroni med raspet ost, fersk chilli, salt og pepper, marinert kylling, rørt sammen med en boks rømme
Maten jeg serverte var Pastasalat med kyllingHer er fremgangsmåten og ingrediensene. Det er deilig å sette seg ned midt på formiddagen, når barn og ungdommer er på skolen, for å spise god mat og skravle med ei likesinnet
Hakk fesaosten i terninger, kutt opp ruccolasalaten og kyllingen - bland det sammen i en bolle. 300g pasta, fetaost, ruccolasalat, 1 beger creme frach/rømme, karripulver, kyllingbiter og hvitløksbrød. Hell over rømmen og bland inn ca 2ss med karri - bland godt
Avkjøl pastaen i kaldt rennende vann (har du det varmt oppi med rømmen blir det unødig flytende). Dette er en oppskrift som blir skriblet ned i nattens mulm og mørke
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.