Jeg strikket et par votter fra boka «Varme hender» av Ágústa Thóra Jónsdóttir for noen uker siden, men med mitt garn og min strikkefasthet ble de for store for mine hender
Da tenker jeg det passer godt med en hot gryte á la gulasj til middag. Skjær svinefilet i mindre terninger og ha i en kjele sammen med grovhakket rødløk og purreløk, surr alt sammen til løken blir litt mykere og kjøttet har fått en fin farge
I mellom alt påskegodteriet tenkte jeg at jeg skulle friste med en varmende kyllingsuppe. Ønsker du å lage en vegansk variant kan du bytte ut kyllingen med tofu eller bønner, og kyllingbuljong med grønnsaksbuljong
Bland til slutt inn kokte linser og smak suppen til med sitronsaft, salt og pepper. Dryss over hakket persille eller koriander og server suppen med godt brød
Tipset om Xanté Hot Apple dukket opp i postkassen før jul, og besto av en vareprøve med miniatyrflasken Xanté, en liten flaske eplemost og en kanelstang, samt oppskrift på drikken
Det er mye kos i en kopp med varmt drikke, og en av fordelene med at det begynner å bli kaldere ute er at man kan unne seg nettopp det med den beste samvittighet
Stekes på 150 grader i ca 20 minutter, skru av ovnen, legg brødet på en rist og la sett det i ovnen igjen med døren på gløtt. eks skjæres i tynne skriver som dyppes i raw cæsar dressing, skjæres i små biter og ha til Cæsar Salat, til frokost med avokadoskriver med salt og pepper 1 boks
Porsjonen er nok til to sultne voksne, med en god lunsjporsjon til dagen etterpå. – olje til steking, litt salt og pepper til smaksetting, og kokt ris med sultanarosiner og gurkemeie til servering
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.