Varmende minestronesuppe
Fra jord til bord
Fra jord til bord
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Oppskrift
  • 2 liter langkokt gelatinrik kraft på okseknoker
  • 4 ss godt smør
  • 1 stor løk, eller to små, finhakket
  • 1 hel kinesisk løk eller 6 fedd hvitløk, finhakket
  • 4 små eller 2 store gulrøtter
  • 4 ss fermentert ketchup eller tomatpure
  • 1 ss oregano, tørket, eller 1 ss frisk finhakket
  • 1 ss basilikum, tørket, eller 2 ss frisk finhakket
  • 1 ts rosmarin, tørket eller 1 ss frisk finhakket
  • Et dryss allehånde (kan sløyfes)
  • 1-2 ss salt
  • Noen gode drag med pepper
  • Og veldig gjerne en god dæsj rødvin, men kan sløyfes og evt erstattes med en dæsj balsamicoeddik
  • Bittelitt pasta, jeg bruker denne glutenfrie quinoamacaronien

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.