Veckansreceptbok går under temat "tillbehör till grillat". I receptboken Till grillat får vi tips och idéer till våra grillmiddagar, från fördrink, tilltugg och marinader till matiga rätter, såser och spännande sallader
TwitterFacebookGoogleE-postSkriv utLik dette. Egentlig hadde jeg tenkt til å lage en Guinness Beef stew, men fant ut at jeg heller ville lage en norsk versjon
Imorgen blir det sort trøffel på menyen. Jeg skal lage en risotto med trøffel servert med kylling. Trøffel er en knollformet sopp som vokser på røttene på visse tresorter
Da vi var på ferie i Naxos hadde jeg med meg den sorte heklekjolen i Tine Solheim-design. For å få best mulig bilder fotograferte jeg den en tidlig morgenstund på Georgios-stranda, da det var godt lys og lite folk
Naturlig sort ris dyrkes i Podalen i Italia. Den var tidligere forbeholdt de rike og kongelige. Nå får du kjøpt det hos Via Italia i Oslos nye mathall på Vulkan
- Silje Bjørnstad - . NO PÅ BLOGGLISTEN - KLIKK HER. Ca 2-3 voksne porsjoner. p )1-1,5 dl ost (Velg en lettere variant om du er opptatt av kaloriene, jeg selv går for den originale. Dryss over revet ost og gratiner burritosene på cirka 200 grader til osten er smeltet - cirka 10 minutter. Ca 2-3 voksne porsjoner. 1-1,5 dl ost
Aioli er sammen med nybakt landbrød, ovnsbakt laks, helstekt skinke og stekt bacon, det samme som den lille sorte er med et par høye pums eller en liten, lekker clutch-veske
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.