En deilig munnfull på terrassen sammen med hyggelig småprat på en helt vanlig hverdag. Ha også på soltørket tomat i biter og drypp over litt av oljen fra fetaostpakken
Hvis man ikke har soltørket tomat, så trenger man ikke ha det i (men det gir en liten piff), og i stedet for kesam kan man bruke mager kesam, rømme eller créme fraiche
Smør på et tynt lag med pesto, legg på soltørkede tomater fetaost, oregano og litt salt og pepper. Det smaker også godt med parmesan som ostedryss til slutt
Hell deigen ut på et stykke bakepapir som er godt strødd med hvetemel, og brett og vend inn mer mel i deigen til den blir lettere å håndtere/mindre klissete
Egentlig skal man visst bruke Roma tomat, som er oval, med mer kjøtt og mye mindre væske. Vel, får du lyst til å prøve er det bare å dekke ovnsbrett med bakepapir, skjære tomater i båter og legge de utover brettet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.