Smak til med salt og evnt annet krydder. 400 g karbonadedeig6 champignoner i skiver1 gul løk1/2 squash i små terninger1 stor raspa gulrot1 stilk stangselleri i småbiter 1 stor chili1 kinesisk hvitløk1 boks hakka tomater6 cherrytomater i biter2 never fersk spinat Stek kjøttdeig, fres grønnsakene, bland sammen med tomater og spinat og la det koke til det meste av væska er fordampet. Legg på fyllet utover pizzaen og fordel 1 boks cottagecheese oppå. 3 champignoner i skiver1 kinesisk hvitløk1 vårløk1 liten paprikaNoen buketter brokkoliRevet parmasanStek i ca 20 min i 220 grader, og nyt en sunn og god fredagspizza
Putt jordbær, sukrin og agavesirup i en blender og kjør den til en fin saus. CottageCheesemed Jordbærsaus (3 posjoner). 10 store Jordbær1 boks CottageCheese2 spiseskjeer sukrin1 spiseskje agavesirup (kan sløyfes, såfall bruk dobbelt så mye sukrin). ) CottageCheesemed Jordbærsaus (3 posjoner)
Og nå har jeg mikset sammen ett nytt bruksområde for vår alle kjære cottagecheese. Her henter vi proteiner fra egg, cottagesheese, havregryn og kalkunbacon
Heisann, håper dere har hatt en fin søndag og ei god helg. Fikk tatt noen fine bilder i dag også . I dag har jeg vært prøvd floating for første gang, spennende opplevelse du kan lese mer om det her
Men til ogmed jeg i fornektelse innser at jeg ikke kan ha et kostholdt kun basert på is. Blandet alt sammen i en bolle med en mixmaster sammen med vann til en noe klissete konsistens
Resultatet var skikkelig nammis og selv om barna mente at “man kan ikke ha gulrot i lapper, jeg vil IKKE smake” så klarte jeg likevel å bestikke de med en smaksprøve som ble til “mmm, det var jo godt likevel jo mamma
De er deilige med pålegg, til suppe eller bare å spise slik de er. Disse cottagecheese rundstykkene er kanskje noe av det jeg lager mest av, og triumferer på toppen av favorittlista
Etter å rørt sammen en fantastisk kombinajson av Cottagecheese, skyr og ferske blåbær i går kveld, ble jeg nødt til å ta med meg en boks cottagecheeseog blåbær på jobb i dag sånn at jeg kunne ha til lunsjen
I novemberutgaven i ShapeUp har jeg skrevet om bowl-trenden som har tittelen "Ta deg en bolle" med tilhørende oppskrifter fra(Mia Eckhoff og Irina Smit
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.