Dagene gikk og jeg kom lengre og lengre. I dag så legger jeg ut en oppskrift på kokosboller. Jeg har laget bryllupskake en gang før og da startet jeg tre dager før bryllupet
Disse kokosbollene er proteinrike, sukkerfri og kjempegode. Ta så den bløtlagte gelatinen ut av skålen, klem overflødig vann av platene og tøm ut det kalde vannet
Jeg elsker kokosboller, og jeg har lenge hatt lyst til å prøve å lage disse selv. Inspirasjonen til disse kom etter å ha sett på et program med Jamie Oliver, hvor han lagde en kake med fyll av nougat
De så himmelsk gode ut, og jeg er veldig glad i kokosboller + at oppskrifta var enkel. Det er utrolig mye godt som lages rundt om på andres kjøkken, og jeg gleder meg til å ta fatt på spennende nye godsaker
Skurinmelis, eggehviter, gelatin, kjøleskap og vips. Å lage sunne, sukkerfri kokosboller har vel ikke hvert noe hokus pokus siden sukrin melis kom på markede
Pisk til massen er tykk og fluffy. Kokosboller. Settes på et brett og avkjøles. Kokosboller. Hell av vannet, ta gelatinen, 2 ss vann og sukrinen i en kjele, smelt den i vannbad. (Du kan også bruke microen 1 min. Settes på bakepapir med skje,eller helles i en kledd form og skjæres i biter, når de er ferdige etter 2 timer i kjøleskapet. Hjemmelagede Marshmellow1 plate mørk sjokolade gjerne 86%1 pose kokos2 ss Cocosasukrin etter smak (2-3 ss) Smelt sjokoladen i vannbad( eller i micoen 1 min av gangen)Rør inn Cocosaen og smak til med sukrin
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.