Derettertrente jeg benog rumpe. Svisj svisj i blenderenog voila. Først varmet jeg opp litt på mølla, startet med å gå, jogge lett og så spurte så lenge jeg kunne, før jeg jogget ned og gikk litt
Menetter litt seriøs, intens matforskning har eg sett lyset (google). Er vel ingen som klarar å sei nei til pinnekjøtt ogdiverse andre gode middager av forfengeligeårsaker
Understyrketreningog harde utholdenhetsøkter brytes kroppsprotein ned. "Etterentreningsøkter det viktig at kroppen raskt får tilført det dentrenger av næringsstofferog væske slik at restitusjonsprosessen blir optimal", i følge Olympiatoppensernæringsavdeling
Mitt kosthold blir helhetlig først når jeg kan hente det beste av det beste fra alle matverdener, nemlig Hellstrøms gode, enkleog sunne (ja kjernesunne) middagsretter, og blant annet Superdamene i Supernatures tips og kunnskap på hvordan implentere naturlig mat med fullspekket næring i mitt daglige kostholdet, og så finner jeg noe i Sofie Hexebergs lavkarbo- trend, noe (mye) innen rawfood, noe fra Jamie Oliver, osv
i skjelettet kan også lagre glykogenmen bare under optimale forhold. etterfylleglykogen. lenge vært entilhenger av lavkarbo-/ høyfettkosthold ogser stadig vekk både
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.