FOR en deilig påske. )Påskehelga var på hytta på Veggli. Med skikkeligkvikklunch-appelsin-solbrille-solkrem vær, langrennsski, aking, grilling, lammelår, ekte påskehare på besøk, påskeegg med masse snop, og familiehygge kunne ikke påsken blitt bedre
Lokalet ble pyntet kvelden før, manglet litt stæsj, men det kjøpte jeg inn utpå dagen. oSelv om det meste var ferdig, så tar det tid å pynte fat og legge opp, og for alt i verden, så hadde ikke maten sett så fantastisk bra ut hadde det ikke vært for ferdighetenetilLaila
Selv synes jeg mørlefse er veldig godt, myk og behagelig på konsistens. TJA JEG HAR IIALLEFALL SMAKT OG SETT FLERE LEFSETYPER ENN JEG KAN HUSKEDe jeg kan forholde meg enkelt til, er nok dem jeg kan bake selv
Min gode samarbeidspartner hos Gourmeten. no er Fransk og opptatt av kvalitet og gode ingredienser. Itilleggtil å drivesin egen nettside med salg av gourmetmat, kokkelerer han på fritiden de lekreste retter
en klype bønnespirer. salt, pepper, muskat og persille. Bland melk, egg og krydder i en bolle. Skjær en tykk skive gulost ibiter og bland innimelkeblandingen
Gjestelisten for kveldensselskapeligheter skal bestemmes, menyen kartlegges, ingredienser og andre nødvendigheter (fortrinnsvis lys og servietter, nasjonalistiske sådan) skal handles inn, huset skal vaskes og shines etter alle kunstens regler (og bilen bør heller ikke se så aller verst ut), kjøreplan for dagen skal spikres sammen og teksten på Norge i rødt, hvitt og blått friskes opp
Det er vel verdt å teste, for det ble verdens nydeligste svor og den saftigsteribba. Velbekomme. En av de aller dyktigste jeg vet om innen fagområdet mat og helse, er Jens Veiersted
Innimellom så treffer man på en oppskrift som virkelig gjør kakebakerlivet verdt å leve. Denne kaken her er hentet fra boken Slikkepott av LiseFinckenhagen og går under navnet konfektkake
Mangel på opplevelser tror jeg det ikkeblir. Endelig helg. Er vel heller litt mer "skeptisk" til båten. Joda bra det bortsett fra at tv'en vår røyk i går
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.