Veldig gode, luftige og litt sunnere gulrotboller (eller «Gulerodsbrud» som de heter på dansk).
Ginas kjøkken og sånn
Ginas kjøkken og sånn
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 5 dl vann
  • 50 g gjær
  • 2 ss presset appelsin
  • 1 dl kaldpresset rapsolje
  • 1 ss salt
  • 2 ss sukker
  • 300 g grovt speltmel
  • 100 g fint speltmel
  • 400 g hvetemel
  • 2 egg
  • 200 g revne gulrøtter
  • 100 g solsikkefrø
  • 1 egg til pensling
  • 3. Ta opp deigen på bakebordet og elt gjennom på bakebordet
  • 4. Ha deigen tilbake i bollen og elt inn revet gulrot, egg og solsikkefrø
  • 15 minutter alt

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.