Når deigen har hevet ferdig tar du gryten forsiktig ut av ovnen, den er veldigveldig varm. Sommeren er på hell, høsten har så vidt begynt å gjøre seg bemerket, med tempraturer som fort synker om kvelden og vi har kjøligere morgener
Av rotgrønnsakene får du en nydelig litt søtlig smak på suppen som jeg synes er veldig godt, synes du at det er for lite smak kan du gjerne smaksette med litt chili, hvitløk eller ingefær
Denne ble en klassiker i huset, og selv det mest kresne barnet spiser den. Beklager for alle dårlige mobilbildene, men jeg skal begynne å ta bilder med speilrefleksen i stedet etterhvert inshaAllah
Denne retten er inspirert av en salatoppskrift jeg leste i yndlingsbladet mitt Maison mat og vin. Jeg serverte salaten sammen med kylling og det ble en deilig rett som var super å spise før trening
I dag var det farsdag og da måtte jeg (følte jeg) lage en kake. Men tingen er, det har vært så uhorvelig mye kake i det siste at jeg orket ikke tanken på kake
-->. Hjemmelaget musli med pistasjnøtter, sjokolade og bananchips. Jeg klarer. nesten ikke å finne gode nok ord for denne bloggposten, for denne oppskriften er fantastisk
Nå står en ny deig til heving, denne gang med hvetemel, og jeg håper det blir like godt (og får litt finere stekeskorpe enn forsøk nummer én - jeg syns spelt oppfører seg veldig rart i så måte)
Når deigen har hevet ferdig tar du gryten forsiktig ut av ovnen, den er veldigveldig varm. Sommeren er på hell, høsten har så vidt begynt å gjøre seg bemerket, med tempraturer som fort synker om kvelden og vi har kjøligere morgener
Kjapt, enkelt, godt og billig. 200 g pasta1/2 løk (finkakket)1/2 purreløk (finhakket)2 ss olje100 g skinke3 dl fløtemuskatnøttsalt og pepperFres løk og purre i olje
Jodda, jeg lovte jo å poste oppskriften på pannekakene jeg lagde i går. Poster vel egentlig grunnoppskriften - så kan man velge selv hvilke produkter innenfor man vil bruke
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.