Etter mye mas fra venner og familie, har jeg fått tillatelsetil å dele oppskriften på bloggen. Fordøyelsen vår tåler bedre gluten fra spelt enn fra hvete
Kos ♥. Gårdagens kosemat, røkt og tørket hvalkjøtt. Snurrepølser (pizzadeig snurret rundt og stekt i ovnen, ca 15 min), og verdens beste sennep og ketsjup
Dvs jeg får ekstraansvar med bestillinger som blir spennende. Ut på lørdagsettermiddagen kom familien innom for å hilse på, Andreas måtte jo få se hvor jeg kommer til å tilbringe mye tid framover
Med det sier jeg velkommentil inspirasjon. Etter mye om og men, er jeg endelig tilbake på nett. Dessuten holder den seg i kjøleskapet i opp til to uker, og egner seg godt til frysing
Til og med vår første pavlova ble bra. Ville fjerne ei glasshylle slik at jeg fikk plass til litt høyere ting, deriblandt vannkaraffelen min som har måttet stå i vinduskarmen, frem til nå
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.