Kjevle ut 2 butterdeig plater i gangen til et rektangel. Legg bitene på bakepapirkledd stekeplate, og stek på 250-275 grader til du ser at butterdeigen hever seg og blir litt brun, og osten er smeltet
Bland gjær i det tørre, og rør det hele sammen til en løs deig som ser omtrent slik ut. Varm ovnen til 225 grader og stek brødene midt i ovnen i 40 minutter
Husker dere sjokoladekaken min venninne Cecilie lagde til meg når jeg feiret bursdagen min. Jeg har prøvd å oversette det til norsk så godt jeg kan, håper det er godt forståelig
Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)Klikk for å e-poste dette til en venn(åpnes i en ny fane)Click to share on Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)Click to share on WhatsApp(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Tumblr(åpnes i en ny fane)
Du trenger strengt tatt bare 2 ingredienser til disse – banan og havregryn, men jeg har med litt ekstra for å få frem enda tydeligere smak og konsistens
Varm smør på lav varme i en kjele, og ha sukker tilgjengelig. Tilsett sukker og rør godt. Sett kjelen tilbake på platen og la det stå der på svak varme, slik at sukkeret også smelter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.