Nå er jenta kommet ut av eksamenshula og ny inspirasjon er på plass til bloggen. Jeg skal få sendt over noen bilder av kokeboken, så skal jeg vise dere hvordan den ble
Sviddå har blitt vekket fra en ufrivillig lang dvale. Det å flytte er ikke til å spøke med og det har definitivt konsekvenser for tid som kan tilbringes på kjøkkenet
Da var barnehagen startet opp igjen og det var igjen klart for matpakkelaging. Må si jeg føler meg rimelig rusten etter en nok så koselig jul, men jeg kommer meg nok fort inn i svingene igjen
I går gikk min "fryseperiode" på 2 mnd i forbindelse med fødsel ut på SATS Bislett. Det vil si at jeg er tilbake på studiotrening igjen 7,5 uke etter fødsel
Så er jeg endelig i gang i ny jobb hos Nøstet Mitt. Det har blitt litt opplæring de siste dagene, og torsdag hadde jeg min første dagvakt hos Nøstet Mitt på Tveita senteret
– Nihan foreslår Balat. Det er kanskje ikke så dumt. Det var sommeren 2012. Etter mange år i London hadde vi begynt å tenke på en fremtid utenfor både the big smoke og finansbransjen, hvor vi begge jobbet
Nå når jeg er i ferd med en ny start her i Bergen, så kjenner jeg at motivasjonen er enorm. Treningen har det ikke vært noe problem med, der har jeg klart og holde på de gode rutinene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.