) og ikke minst våken. Vanligvis får du denne både med kjøtt, skalldyr og fisk, men det går fint an å lage den akkurat som du vil - som for eksempel i vegetarutgave som jeg har gjort
Legg til sideFres løk, hvitløk og paprika i ca fem minutter og legg til sideFres ris i olje og tilsett safran, hønsebuljong oghvitvinSmåkok risen i ti minutter og tilsett kylling, hakket løk og paprika
Jeg anbefaler å bruke sherry siden det vil gi ekstra mye smak til retten, men jeg vil tro det også kan fungere med tørr hvitvin uten at jeg har prøvd det selv
Det er mange år siden jeg laget Paella sist, og nå passet det bra å lage det igjen siden jeg fikk besøk av en som elsker mat, og en som er mest glad i ris og kylling
Du bør nok ha sørget for en spansk hvitvin som står klar…. Tar meg den frihet at jeg kaller paellaen jeg lager for Jons Paella – både fordi jeg har prøvd meg fram til min egen variant gjennom mange år – og dette er en av rettene jeg får aller mest positiv tilbakemelding på…
En uke med yoga, mat ogvin. Besøk på vingård med vinsmaking. Daglige yogatimer med Mette Hansen. Det er fortsatt plasser igjen på kurset Gastronomia, som avholdes 12-19
Chorizo fåes laget av svinekjøtt, eller kalkun og kylling som den jeg brukte, samt krydder. I dag skal du få oppskriften på litt alternativ grillmat Du lager retten fint inne også, men i går kveld slo vi til med litt grilling
Testa i så fall den franska varianten Vin chuad, i mitt tycke oändligt mycket godare. I Det öde landet skriver TS Eliot att april är den grymmaste av månader
Häll på vinet och låt det koka in. Okej, det här är väl kanske inte en rättrogen Paella Valenciana. Där ska man använda Arroz de Paella-ris, koka allt i samma gryta och hoppa över vinet…
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.