Denne oppskriften har jeg jobbet mye med for å få helt perfekt. Og nå som jeg kan lage perfekte cookies, vel så lager jeg de kanskje litt for ofte *fnis*… Jeg er veldig kresen når det kommer til cookies
Klar for noe godt. Har du vært på en diner i New York og spist ostekake. Denne er en av mine absolutt favorittkaker og inneholder alt man ikke bør spise mye av
Jeg har fremdeles bær i frysen,og hjemmelaget saft hjelper på ventetid mot sommer. Med blanding av rips, solbær og aroniabær føltes sommeren LITT nærmere
Ingen ovn – ingen kake. Feil. Her har du en kjempedigg ostekake som trenger ingen baketid. Den er midt i blinken for vår old-school-hytte som ikke har ovn for eksempel
Denne oppskriften er en av mine absolutte favoritter. Jeg vet ikke hvordan jeg skal kunne beskrive hvor god den er, den er rett og slett bare helt fantastisk
Vi ser fram til mange og lange frokoster i førjulstiden. Dette er tiden hvor det er litt ekstra kjekt å ta vare på gode mattradisjoner og for meg er hjemmelaget leverpostei magisk
Dette er en utrolig nydelig ostekake. Denne ostekaken får du garantert skryt av. Den har en mørk Oreokjeksbunn, så et tykt lag med ostefyll, før den er toppet med et lag med rømme, og så et lag med pasjonsfruktsirup
I forrige uke bakte jeg disse tvinnede kanelpinnene, eller kanel sticks om du vil. I stedet for å lage en kanelknute å la jeg deig-emnene rett ut på en stekeplate og stekte de som de var
Nå er blåbærsessongen fult i gang så det er bare å lage blåbærdesserter så det suser. Min franske mamma var veldig skeptisk til tanken at jeg skulle lage en bærterte uten vaniljekrem men ente med å bli kåret til mammas nye favorittkake
Sviddå og resten av familien får fra tid til annen lyst på noe ordentlig søtt og godt. Det nærmer seg høst og hva passer vel da bedre enn å ta utgangspunkt i plommer
Pannepizza (eller pan pizza eller Chicago-style-pizza ) trenger neppe noen forklaring. For å være helt sikker på at ingen faller av prater vi om pizza stekt i en panne
Praliné er en fantastisk fransk hasselnøtt- og mandelkrem som kan brukes til mye godt. Det er en mest brukt som en ingrediens for å lage godsaker som konfekt og franske desserter som Paris-brest for eksempel
I kveld er ventetiden endelig over. Det første programmet av Norges Grillmester vises på TV, og alle grillkunnskaper og fadeser skal vises for offentligheten
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.