I dag kommer oppskrift på noen glutenfrie og superfantastiske pannekaker. ) Om du vil ha søtere pannekaker kan du selvfølgelig tilsette sukrin eller stevia rett i røren
Disse pannekakene er tynne, delikate og nydelig på smak, de ligner litt på crepes, og er like god med iskrem og rørte bær eller sukker, som vanlige pannekaker med blåbærsyltetøy og bacon
Innimellom så treffer man på en oppskrift som virkelig gjør kakebakerlivet verdt å leve. Denne kaken her er hentet fra boken Slikkepott av Lise Finckenhagen og går under navnet konfektkake
Verdensbeste helkornbrød. 27. 07. 2015 kl. 11. 13 i. Brød. 4 kommentarer. Dette brødet ble kåret til vinner av brødkonkurransen i Allers høsten 2010, og Gunnvor Refsdal er står bak oppskriften
I dag skal jeg friste dere med denne himmelske browniesen pyntet med et hjerte av melis. Denne herligheten faller garantert i smak hos alle kake og sjokolade elskere
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.