wpa iframe[src*='viewablemedia. 600 g siktet speltmel / fibra fullkornsmel. 300 g sammalt spelt. Dekk formene med plast eller et håndkle og etterhev i 45-60 minutter. Related 600 g siktet speltmel. 300 g sammalt spelt
Jeg husker ikke helt den oppskrifta lenger, for jeg gjør det såpass ofte at det sitter litt i finga, men i dag prøvde jeg å følge med på hva jeg bruker, så jeg kan dele en slags oppskrift
Ha godt med mel, hvetemel eller rugmel, på benken. Dette brødet er garantert det beste du har bakt. Deigen kan også brukes til focaccia - bare ha den utover på et stekebrett med bakepapir og ha olje over - og gjerne litt oliven, hvitløk, oppblødte, soltørkede tomater og litt rosmarin
Ha godt med mel, hvetemel eller rugmel, på benken. Og jeg tør påstå verdens enkleste å bake. Deigen kan også brukes til focaccia - bare ha den utover på et stekebrett med bakepapir og ha olje over - og gjerne litt oliven, hvitløk, oppblødte, soltørkede tomater og litt rosmarin
Ingredienser. 300 g hvetemel, semolina, eller annet fint mel. 125 g grovt mel. Fritt valg. Man kan og bruke bare grovt mel, da får du et meget sundt men fast og lite luftig brød
Jeg har fått lov til å dele oppskriften med dere. NorefjellHytta, serverer ikke bare de deiligste suppene, de har også verdensbeste hjemmebakte suppebrød
Her har du oppskrift på to eltefrie brød. Vi har oppdaget et helt genial måte å bake brød på, for oss som ikke er så glad i knaing og styret med vanlig baking
Denne oppskriften fyller de to kriteriene, samt at det er spekket med næring. Denne oppskriften rekker til 2 brød, men kan fint dobles og du kan steke alle brødene på varmluft. 650 gram siktet speltmel. 250 gram sammalt speltmel. 650 gram siktet speltmel. 250 gram sammalt speltmel
Blir faktisk bedre og bedre med dagene også, så helt klart en favoritt å bake tett opp mot jul. For å få til kanten rundt, klipper du til bakepapir som du fester inni springformen med litt nøytral olje
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.