2,5 dl
melk, lunken 1 dl vann, lunken 1 ss sukkker 1 ts salt 25 g gjær ca 500 g hvetemel 50 g smør i terninger (romtemperert) vann og sesamfrø til garnering.
5-10 minutter
Sett til heving,
30-60 minutter
under plastdekke
10 like
emner. Trill boller av emnene, og klem dem så flat som du kan. Sett til etterheving 30-45 minutter under plastdekke. Sprut brødene med vann, og strø på sesamfrø.
Kanskje er dette «verdensbeste hamburgerbrød». Hver gang jeg tenker at jeg endelig har funnet den aller beste oppskriften på et eller annet, kommer jeg over noe nytt og enda bedre
Innimellom så treffer man på en oppskrift som virkelig gjør kakebakerlivet verdt å leve. Denne kaken her er hentet fra boken Slikkepott av Lise Finckenhagen og går under navnet konfektkake
Verdensbeste helkornbrød. 27. 07. 2015 kl. 11. 13 i. Brød. 4 kommentarer. Dette brødet ble kåret til vinner av brødkonkurransen i Allers høsten 2010, og Gunnvor Refsdal er står bak oppskriften
I dag skal jeg friste dere med denne himmelske browniesen pyntet med et hjerte av melis. Denne herligheten faller garantert i smak hos alle kake og sjokolade elskere
Vet du hvilke oppskrifter som er de aller, aller beste. Det er de du trygler om å få arve etter å ha fått en fantastisk kake eller rett servert hos vedkommende
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.