Er visstnok vaflene ved Sjømannskirken i København og gode er de. Det er best å tine den sakte da beholdes den tjukke konsistensen, men er nøden stor så fungerer mikrotining også, røra blir da mye tynnere, men smaken er fortsatt god
Denne kaken her er hentet fra boken Slikkepott av Lise Finckenhagen og går under navnet konfektkake. Det er masser av mørk, deilig sjokolade i både bunn og topp
Hun er heldigvis en veldig klok og fornuftig fjortis som skjønte med en gang at et lavkarbo kosthold er absolutt den beste veien å gå, men har imidlertid en mor (min kjære søster) som virkelig ikke liker å lage mat
Idag er det Lasagne dag her i huset så nå holder vi på å lage det til middag, men siden det er søndag og helg så kommer en oppskrift på Tiramisu - en farlig god dessert
Denne kaken er veldig søt og mektig (men ogsåverdensbeste sjokoladekake). Dette er en kake/pai med mye sukker og kalorier, men den er den beste jeg har smakt
Jeg vet det er litt dramatisk å utbasunere disse muffinsene til verdensbeste. Og de passer dessuten utmerket til suppe, i matboksen, på piknik, biltur, kveldsmat, på vei til jobb og du vet, det meste
Dette er virkelig verdensbesteogså ja. Ikke bare i navnet, men i smaken også. Kvæfjordkake er en kake med marengs, vaniljekrem og mandler, og kalles også ofte for «Verdensbeste»
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.