Innimellom så treffer man på en oppskrift som virkelig gjør kakebakerlivet verdt å leve. Denne kaken her er hentet fra boken Slikkepott av Lise Finckenhagen og går under navnet konfektkake
“Det enkle er ofte det beste sies det”, og jammen har de rett. Enklere rundstykker skal du lete lenger, og jeg må ærlig innrømme at det kommer til å bli flere av denne varianten fremover
Denne oppskriften har jeg jobbet mye med for å få helt perfekt. Og nå som jeg kan lage perfekte cookies, vel så lager jeg de kanskje litt for ofte *fnis*… Jeg er veldig kresen når det kommer til cookies
/inneholder sponsorlink. Hei. Du trenger strengt tatt bare 2 ingredienser til disse – banan og havregryn, men jeg har med litt ekstra for å få frem enda tydeligere smak og konsistens
Elting og kutting «stresser» deigen og glutenet har derfor best av å hvile i ca 15-20 minutter før du jobber videre med deigen. Elting og kutting «stresser» deigen og glutenet har derfor best av å hvile i ca 15-20 minutter før du jobber videre med deigen. Elting og kutting «stresser» deigen og glutenet har derfor best av å hvile i ca 15-20 minutter før du jobber videre med deigen
Den er dessuten på grensen til sunn, det består nemlig hovedsaklig av bær. Verdens enkleste iskrem. Denne iskremen er fantastisk god og veldig enkel å få til
I dag skal jeg friste dere med denne himmelske browniesen pyntet med et hjerte av melis. Denne herligheten faller garantert i smak hos alle kake og sjokolade elskere
#lavkarbo #lavkarbobrød #lowcarbbread #helse #fibromyalgia #minusmel #utenhvetemel #breadlover #suntoggodt #sunt Oppskrift på verdens beste lavkarbobrød
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.