Forandringer fryder. Det skal være sikkert og visst, vi er så heldigei dag at man kan varieremåltidene fra dag til dag såfremt man har ingredienser og inspirasjontil å prøve nytt
Det indiske kjøkken er hybrid, ikke bare finner du variasjoni kjøtt, fisk, ris retter, brød og chutneyer, men også et meget stort utvalg ilinser og bønner
For nokre år sidanvisst knapt nordmenn at svinenakken var ein av deifinaste delane av grisen. I staden har dette utmerka kjøttet – med flotte render av passe mykje feitt – blittskiva opp og grilla nokre minutttileit ganske seigt resultat som nakkekotelett
En enkel vest er ferdigstrikket og har endelig fått festet sine trådender og fått knapper på plass. Riktignok pluss grader, men spesielt varmt er det jo ikke
Øst mot vest og motsatt). Lyst å sette tennene i et fantastisk godt brød med knasende sprø skorpe. Kjenne duften av nybakt brød bre seg i huset uten å måtte forbrenne så mye som en eneste kalori for å få det til
Jeg kan ikke huske sist jeg spiste vafler fordi den éne gangen jeg prøvde å lage allergivennlige vafler gikk prosjektet mitt rett vest, men denne gangen gikk det derimot mye bedre
Cassoulet er noe av det vialltid prøver å finne på restauranter iFrankrike, ikke så ofte å finne på restauranter i nord og vest, men isør-frankrike er det så og sialltid å finne på menyen
Vi har skrive om denne idylleniSkarvheimenifjellheimen mellom aust og vest, Sogn og Hallingdal. Det er eintommelfingerregel blant verdas kokkar at einikkje koker fiskekraft eller -suppe på laks, ørret og annan rød fisk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.