Det er imidlertid dette som er noe av grunnen til at mange mislykkes med vektnedgang tror jeg, at vi tror at så lenge det er sunne ingredienser så må sluttproduktet være sunt
Føler du at du ser selv på matvarerne hvor mye det er i hver enkelt eller overrasker det deg mange ganger hvor lite eller mye det i forskjellig typer mat avhengig av hvor mye/lite det er
Jeg er også veldig begeistret for å spire bokhvete, som jeg tørker og har i hjemmelaget granola, eller drysser over yoghurten med litt lønnesirup sprinklet over
Hva vetdu om falafel og kebab på t-banen. Nylig fant jeg en nedstøvet CD fra russetiden og sangene vekket opp minner fra tiden med den fullpakkede Mazdaen med gode venner og skyhøy partystemning til ”Fjern deg” av Karpe Diem
Denne har en annen proteinsammensetning enn hybridiserte spelttyper du finner i vanlige butikkhyller, som minner aller mest om moderne hvete i kvalitet
Suppen du bare måå prøve. Rundstykker smaker alltid fortreffelig ved siden av supper - hva med å slenge sammen noen mens du venter på at suppen skal bli ferdigkokt
Deretter tilsetter du løk, hvitløk og oregano til dette blir mykt og gyldent. Smak kjøttsausen til med salt og pepper og rør inn fersk basilikum som du har kuttet opp i greie stykker
Tror du også finner snutter på youtube for å se hvordan det gjøres, om du er usikker. Så da ble jeg veldig imponert over meg selv en kveld da min kreativitet koblet inn et par sekund og dukket opp med den geniale idéen å bruke macadamiaolje
Om du er glad i biff er du sikkert også glad i å spise den med en god saus til. Bearnaise, peppersaus, soppsaus osv er alltid knallgodt, men har du testet chimichurri på biffen noen gang
Det finnes ikke gjær i dem, noe som gjør produksjonstiden behagelig kort. 4 dl hvetemel. 2 dl sammalt hvete , fin. 1 ts provence urter eller andre urter om du vil. 4 dl hvetemel. 2 dl sammalt hvete
5. Stek deretter laksen med sitronpepper, presset sitron, salt og sweet chillisaus. (Laksen steker jeg 2 minutter med «kjøttsiden» ned, for deretter å snu den å steke den i 7 minutter med lokk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.