Vi er igang. Velkommen tilMittKjøkken Ruler i Sørkedalen. Mitt beste brød. Det har dessuten vært en ære å servere to mesterkokker hjemme hos meg, lære av dem (selv om de var innmari strenge…) og våre herlige konkurrenter
Sidensist har kjøkkenblittferdig, med unntak av littlisting og et par fronter vi manglet. Lenge sidenforrigeoppdatering nå, og hvertfall lenge sidensist jeg viste noe fra fremgangen i huset
I sommer har vispist mye loff. Loff er noe jeg forbinder med ferie. Da jeg var liten og ble tvunget opp på fjellet var vissheten om at banan og loff ble servert på toppen av fjellet det som hold meg gående (bokstavelig talt)
Her hos oss må julebrødene være runde, litt mørke i fargen og med masse rosinertil frokostene i julen – lykke tilhvis du vil prøve oppskriften på julebrød
fsb-service-title { display. #fsb-social-bar { width. visibility. padding. ) Brødene ble kjempegode og jeg er ekstremt fornøyd med at min nye Miele ovn har klimaapluss som gjør at ovnen sprøyter ut fuktighetslik at brødene blir helt optimalei størrelse, heving og skorpe
Denne dippen var Andreas Viestadsfavoritt da han besøkte meg i vår – og en god venn av meg som har vokst opp med denne dippentil frokost hver dag mener min versjon er bedre enn noen andre han har smakt
Det hadde vært artig å vinne det asså – superstas. Magasinet Bake har isamarbeid med Opplysningskontoret for brød & korn og konditorlandslaget et ønske om å kåre Norges beste sommerkake
Elt med kjøkkenmaskintildeigen er smidig og blank. Vi har for eksempel klart å komme ned i passe porsjon havregrøt etter x antall forsøk, og klarer stadig oftere å beregne akkurat passe mange poteter tilmiddagen
I den grad det fantes oppskrifter fra regionen må det være lov å være så ærlig at det meste var et stykke fra slik jeg var vanttil å spise den, tydeligtilpasset smaker og teksturer vii vesten kjenner fra før i sånn grad at det som er typisk for regionen nærmest forsvinner helt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.