Vichyssoise er en av mine favorittsupper. Den er utrolig fin å ha til forrett. Anbefaler at den ikke står så lenge før den blir servert pga at hovedingrediensen er potet, og potet som står en stund smaker bare ikke like godt som nytilberedt
Den orginale vichyssoise stammer fra frankrike og serveres som oftest kald, men jeg velger å servere den varm – i hvert fall nå i den … Fortsett å lese →
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
I Frankrike kalles den vichyssoise, og der serveres den vanligvis kald om sommeren. Dette er en perfekt rett å lage like etter jul hvis budsjettet er litt slunkent
I will dip my ladle in your vichyssoise. Dette er ganske mye arbeid, men det er også veldig kult. Kent Eivind lærte meg å bake utrolig gode croissanter, og sammen med ham har jeg nå prøvd å lage en instruksjon med bilder av prosessen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.