Del den på langs og skyll godt med kaldt vann mellom alle lagene. Start med å vaske purren godt. litt sprøstekt bacon i små biter eller revet ost til å strø på toppen dersom suppen serveres varm
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Dette er en fantastisk god suppe som faller i smak hos både store og små. Den orginale vichyssoise stammer fra frankrike og serveres som oftest kald, men jeg velger å servere den varm – i hvert fall nå i den … Fortsett å lese →
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Jeg vil også tilby videre oppfølging og evt justeringer av matplan for disse tre til rabatt priser etter endt prosjekt for de som føler de har behov og lyst til det
Jeg er ikke så happy med å legge ut mobilbilder her på bloggen, men siden det er har vært så mange av dere som ønsket oppskrift på gårsdagens kalkunwraps tenkte jeg å legge den siden det tross alt er fredag
Loff er noe jeg forbinder med ferie. Da jeg var liten og ble tvunget opp på fjellet var vissheten om at banan og loff ble servert på toppen av fjellet det som hold meg gående (bokstavelig talt)
Mange ganger følger slike beholderemed stavmikseren når den kjøpes, min ble knust i et flyttelass for flere år siden, så nå brukes et smalt og litt høyt litermål
Det var en av dere som etterspurte noe raskt og lettvint man kan lage mens man sliter over bøkene som student, og tankene begynner å drifte til husarbeid og andre trivielle ting som plutselig frister mer – for ikke å snakke om mat
Velger du å gå videremed den praktiske delen med den etterfølgende distanse utdannelsen blir du tatt vare på av en instruktør og får etter godkjent prøve ditt sertifiserings-diplom for respektive kurs
Enten man er kjøttspiser eller vegetarianer, så er det å spise næringsrik mat medpå å gi en fin balanse av vitaminer, mineraler og annet godt for kroppen
For å delta må du bare skrive i kommentarfeltet at du vilværemed og huske å legge igjen email adressen din (bare jeg vil se den) også vil du bli kontaktet av meg via email og du vil der få vite mer eksakt hva dette opplegget går ut på
Fondanten er ferdig når den såvidt er stivnet, den skal være litt gelèkonsitens når du tar i formen. Skal du ikke lage fondaten med en gang, kan du fint lage røren på forhånd og sette den kald i kjøleskapet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.