Den orginale vichyssoise stammer fra frankrike ogserveres som oftest kald, men jeg velger å servere den varm – i hvert fall nå i den … Fortsett å lese →
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Hvis dette høres spennende ut og kan være noe for deg så kan dusende meg en mail på _marie@hotmail. Med andre ord god og sunn mat som tilpasses hva du liker og som samtidlig lar deg ha rom for å gå på cafe med venninner nå og da uten at du skal føle du må " sprekke" på dietten hver gang
Skal den være sunn må man bruke kaldpressede oljer. Så da ble jeg veldig imponert over meg selv en kveld da min kreativitet koblet inn et par sekundogdukket opp med den geniale idéen å bruke macadamiaolje
Jeg vilogså samtidig benytte anledningen til å takke alle som fant veien til Marias Salt & Søtt etter forrige gjesteinnlegg (du finner det her), og ønske alle nye lesere velkommen inn i mitt univers fylt med herlig mat
En favorittmåte å servere jordbær på, er som dessertmed litt melk/fløte og sukker på. Jeg elsker også å bruke den i smoothie, og en enkel og digg variant er å blande den med bringebær og en banan, og evt litt eplejuice, vann eller saft for å spe den ut litt
Med teoretiske kurs og deretter fortsetterutdannelsen ved distansemed praktisk læring hjemmefra. Du kan praktisere det du har lært med en gang ogpå den måten oppnå økt erfaring
Enten man er kjøttspiser eller vegetarianer, så er det å spise næringsrik mat medpå å gi en fin balanse av vitaminer, mineraler og annet godt for kroppen
For å delta må du bare skrive i kommentarfeltet at duvilværemedog huske å legge igjen email adressen din (bare jeg vilse den) ogsåvildu bli kontaktet av meg via email ogduvil der få vite mer eksakt hva dette opplegget går ut på
Vilduog få oppdateringer fra bloggenpå din newsfeed på facebook kan du gå inn HER. Jeg mener selvsagt ikke at man skal være helt nazi og er man klar over dette så er det jo greit
Filmen i segselv var bra og jeg smiler enda når jeg tenker på hva jeg har fått væremedpå. Vi var en gjeng som møtte opp på Egon på Solsiden der vi ble mer kjent med andre som også jobber påsenteret
Fondanten er ferdig når den såvidt er stivnet, den skal være litt gelèkonsitens når du tar i formen. Skal du ikke lage fondaten med en gang, kan du fint lage røren på forhånd ogsette den kald i kjøleskapet
Bruk et rivjern og rasp av det ytterste skallet på limen ogsett til side. Bland seterrømme, philadelfia og limeskall (spar litt til pynt om du ønsker) for seg, og bland det så oppi fløten
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.