Jeg vil også samtidig benytte anledningen til å takke alle som fant veien til Marias Salt & Søtt etter forrige gjesteinnlegg (du finner det her), og ønske alle nye lesere velkommen inn i mitt univers fylt med herlig mat
Nå er ikke jeg lavkarbo-entusiast, men jeg har kastet meg på lag-din-egen-majones-bølgen. Enhver lavkarboentusiast med respekt for seg selv må lage sin egen majones
Svinehjerte servert som vilt for eksempel. Men må man ikke det med det meste. Dessverre, for det er virkelig mye godt som kan tilberedes med disse gode råvarene
Philladelfiaost (hviløk og urter), tacokjøttdeig og ost. (jeg synes melet som du blander med vann er bedre enn de ferdige bunnene)Stikk ut små rundinger med et glass, og gjør slik til deigen er brukt opp
Den har blitt oppbevart kaldt, men ikke blitt matet eller bakt med på flere uker. Noen ganger har jeg i bittelitt salt, men er ikke alltid jeg gjør dette
Det var en av dere som etterspurte noe raskt og lettvint man kan lage mens man sliter over bøkene som student, og tankene begynner å drifte til husarbeid og andre trivielle ting som plutselig frister mer – for ikke å snakke om mat
Alternativt kan du bruke hvitløkspulver/dehydrert hviløk. Brødrester med eller uten skorpe. De kan godt få en gyllen farge, men pass på at de ikke brenner seg
Dette var de grønnsakene jeg ville ha med denne gangen. Det har gitt meg tanken om at dette kanskje er noe som mange vil like å få i vertinnegave, bursdags eller julegave
Nå er det ikke lenge igjen før jeg starter opp nye Roede-kurs på Holtet/Nordstrand i Oslo. Om du ønsker å følge vårt opplegg i Roede-metoden så vil du både beholde sunn måltidsfrekvens, få tilbake overskuddet og finne tilbake matgleden
Hvis du ikke har forventninger om noe annet så skjønner du med en gang at dette er godt. Jeg liker denne varianten bedre enn den som kommer som en tykk fløtesaus med poteter i og litt ost i sausen
Selv om mange av oppskriftene i denne bloggen vil være vegetariske, så vil der også komme mange kombinasjonsoppskrifter som gjør det enkelt å kombinere vegetariske retter med kjøtt og fisk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.