Doraden er ferdiggrillet, med et deilig sprøttt skinn som også smaker deilig. Når vi er ute og reiser, treffer vi ofte på spennende råvarer eller produkter
Dorade er en fisk som tilhører arten havkrusser og er en veldig populær matfisk. Blant annet i større Ica-, Meny- og Sparbutikker og om butikken ikke har det, tror jeg ikke det vil være noe problem å få bestilt det inn
I konsistens og smak kan abboren minne om dorade, men det er er en vesentlig forskjell. En deilig middelhavsfisk som også finnes i enkelte butikker her til lands, Meny for eksempel
Dorade med stekte poteter og litt til. Olivenolje, kapers,oliven, noen kirsebærtomater, sjalottløk og hvitløk, to slag soltørkede tomater, poteter, parmesan, fisken, og noen timiankvister er alt som skal til
I denne oppskriften har jeg brukt argentinske villreker. Men jeg har innsett at en hver matblogger med respekt for seg selv må av og til bite seg i tapeten og lage pasta fra bunnen
Med andre ord er vinteren her, og jeg kjenner at jeg er dritlei den allerede. Da er det godt å kunne klinke til med mat fra særdeles sydligere breddegrader… En litt sterk curry med reker og mango, en smak av sommer og sol
salt og pepper. smør en ildfast form med litt smør og legg fileten i formen. Legg halvparten av spinaten rundt fileten, ha litt sitronsaft, salt, pepper og dill over
Selv er jeg alltid på jakt etter raske og gode retter som lar seg gjennomføre i en hektisk hverdag. Denne nydelige gryten er basert på grønn «currypaste» og kokosmelk
Den gangen hadde jeg bestilt og fått levert argentinske villreker. Heldigvis, for hadde jeg ikke kunnet bestille skall- og bløtdyr utenom det vanlige fra ham, hadde jeg gått glipp av deilig sjømat som så og si er umulig å få kjøpt i Norge
Reke- ogdorade (sea bream) patè servert med rømme, vodkagele og sildeperler. Det var en fantastisk tur hvor jeg blant annet lærte masse om Parmaskinke, spiste herlig mat, mye mat og fikk en liten omvisning rundt i byen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.