Viltburgere fra Värmland
Gastronomade
Gastronomade
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 porsjoner Tilberedningstid: 20 minutter + tid til tilbehøret
  • 800 g elgfarse
  • 4 eggeplommer
  • eggeplommer
  • 1 dl kremfløte
  • kremfløte
  • 1 stor gul løk, finhakket
  • løk
  • ½ ts hvitløkpulver
  • ½ ts tørkede chiliflak
  • ½ ts ingefær, malt
  • 2 ts salt
  • ½ ts grovmalt pepper
  • 8 ciabattabrød eller hamburgerbrød
  • eller
  • 4 minutter på hver side til de er gjennomstekte
  • salatblader
  • osteskiver
  • blåskimmelost
  • tomatskiver
  • sprøstekte baconskiver
  • sennep, ulike typer
  • ketchup
  • 20 minutter å steke dem ferdig i ovnen på
  • 180 grader Les mer om denne fantastiske kokeboken Elg

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.