Server gjerne medhjemmelaget potetstappe eller kålrabistappe og godt brød. Fortsett med å steke opp grovhakket sjalottløk, sopp og purreløk i stekepannen og ha dette over i gryten
Jeg fikk kjøpt et aldeles nydelig hjortekjøtt med ei jeg jobber sammen med. ½ glass med einebær. Da er grønsakene veldig koket så jeg tilsetter nye gulerøtter og selleri, maizena, brunost og tyttebær, og lar de koke med igjen (man må selvsakt ikke ha i nye grønnsaker, men personlig synes jeg det blir bedre grønnsaker som ikke er i hel kokte)
Vi bruker posemos innimellom vi også altså, men det er uendelig mye bedre med skikkelig hjemmelaget potetmos (eller potetstappe, jeg bruker begge ordene om hverandre)
Håper du liker denne oppskriften på en biffgryte medhjemmelaget potetmos. Denne biffgryten servert med en potetmos med hvitløk og gressløk passer perfekt en dag du har mye tid til å holde på på kjøkkenet, og hvis det er noen rester kan den serveres dagen etterpå også
Med eksamen som nærmer seg, blir det mye enkel, men hjemmelaget middag for tiden. De grønnsaker du har tilgjengelig, jeg liker de med litt smak, selleri, paprika, gullerot, paprika osv
Denne rustikke kyllinggryten er så god nå når det er kaldt ute, jeg serverer den medhjemmelaget potetmos og stekt squash, du kan også servere den med en grønn salat istedenfor squashen
Pizza med kjøttdeig, løk,sjampinjong, bacon og pepperoni. Eneste rådet jeg vil komme med er å steke soppen, hvitløk og løken i en liten stekepanne for seg selv
Du kan bruke kjøpt tyttebærsyltetøy, men hjemmelaget er mye bedre. Viltgrytemed skikkelig viltsmak er helt nydelig mat, og dette er min favorittoppskrift
Siden har jeg nytt hjemmelaget eplecider på kveldstid. Å lage egen sprudlende cider er langt enklere enn man kan forestille seg og milde himmel så godt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.