Jevn ut blandingen på et stekebrett med bakepapir og detbeste er å jevne ut med fuktet håndflate. Det er viktig å huske på to ting etter at man har lagt inn knekkebrød i ovnen
Det er den første oppskrifta eg har eit klart minne av å ha laga og skrive ned sjølv. Ikkje fordi det er så råflott på nokon måte, men fordi eg prøver å passe på kva eg et, og då har eg det for meg at pannekaker ikkje er så bra for meg
Mmmmm, deilig pizza, faktisk denbestelavkarbopizzaen eg har smakt. I lavkarbopizzaer kan det vere ett snev av smak som vi ikkje finner i en 'vanlig' pizzabotn
Dennekaken her er hentet fra boken Slikkepott av Lise Finckenhagen og går undernavnet konfektkake. Blir faktisk bedre og bedre med dagene også, så helt klart enfavoritt å bake tett opp mot jul
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.