)) Siden det er lørdag tenkte vi å komme med noen tips til hjemmelaget lørdags kos. Våknet opp idag til en nydelig sommerdag, akkurat nå er det 40 grader på terassen - i solen, så orker ikke gå ut der
Reduser fond og fløte sammen, jevne med mel og vann og smak til med Linie Aquavit, salt og pepper. Til fisken serveres en grønnsaksragu av lokale grønnsaker (f
Jeg koste meg på jentefest igår, og idag er det mannens tur til å lufte seg litt. Til middag hadde vi en litt annerledes versjon av skinkegrateng, nemlig pølsegrateng
Så her er det bare å kaste seg med begge plasser for dobbel sjanse til å vinne. Aller helst skulle jeg sendt dere alle en liten gavepakke, men det er dere litt for mange til
I dag hadde vi blomkål grateng til middag (skal legge ut oppskrift en annen dag) og måtte ha noe varmt til lørdagskos og fikk lyst og mimre litt tilbaketil herlig syden rett
Pynt bordet med litt av det naturen har å tilby. Tradisjonelt var det mange variasjoner her, fra mye salt til nesten ingenting, og fra lang tørking til bare litt tørking
Vi har jo denne uke fulgt mange av oppskriftene til Dr. I dag ble det koteletter med kryddersmør og blomkålsmos, og bringebær- og jordbær-krem til dessert
Håper dere nyter lørdagen, selv skal jeg ha 8 middagsgjester i kveld og er klar for en dag på kjøkkenet, så jeg storgleder meg til å kose meg med både middag og dessert laging
Over til treningsøkten og hva det gikk ut på. Det kan virke veldig kjedelig, men det gir meg akkurat passe balanse av det jeg trenger i forhold til proteiner, karbohydrater og fett
I dag lagde jeg Quiche til middag, har middag/lunsj i to dager til ja,ja…. Under 3 kg til målet er nådd. Stekes på 165 grader i 30 min eller mer, til paien har fått en gylden farge og eggeblandingen er stivnet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.