Start med å skylle potetene godt. Kutt de opp i ganske like biter. En bit skal være en passe munnfull. Legg potetene i saltet vann og kok på medium varme i ca 15 minutter til er ferdige
…er å spise en kokosbolle. Jeg synes ikke sommeren er tiden for å slanke seg, men dersom man absolutt ønsker å passe på vekten, er ikke kokosboller det verste man kan spise
Spiser du som meg sukkerfritt/lavkarbo og savner pasta, potet og ris som tilbehør til middagen. Da kan det hende det er på tide å teste ut noen nye varianter av tilbehør
Jeg vil ta for meg tilbehøret og hvordan det kan lages fra bunnen av. Obligatorisk tilbehør. Kalkun på nyttårsaften er en tradisjon her i huset og hvordan du mekker en velsmakende fugl finner du her
Kjærestekokken og koldjomfrua hans liker å stelle i stand til en skikkelig vennefest innimellom. Og nå som det var Sankthans, fikk vi til å samle våre nærmeste venner til en koselig kveld
Jeg elsker skalldyr og fisk og når vi var på hytta i fjor sommer, laget mannen en helt fantastisk fiskesuppe inspirert av Bent Stiansen sin (tror nok denne skal lages i sommer også)
Her har jeg bevisst valgt ut tilbehør som ikke er fetende. Fast tilbehør hos oss. Med så mye godt tilbehør behøver du ikke styre for mye med marinader og sauser
Jeg skulle bidra med forslag til tilbehør til grillmaten. Kan også brukes som tilbehør til hamburger, kylling, løvstek, koteletter og mange andre retter
Egentlig burde jeg kalle den noe annet enn Pavlova. Det er alltid skummelt å skrive om en klassiker. Det er så mange meninger om hva som var opprinnelsen, hvordan man skal gjøre det for å få ekte vare osv
Sashimi er så godt, så enkelt og det burde prøves hvis du ikke har laget dette hjemme. Når jeg skal lage mat så googles det etter noe nytt og spennende som jeg kan prøve, men jeg klarte ikke å finne sashimi som vi pleier å å lage hjemme
Jeg elsker taco, og etter at jeg oppdaget salattaco elsker jeg det om mulig enda mer. Salattaco innebærer egentlig bare at man erstatter tacoskjell eller tortillalefse med - nettopp - salatblad
Mer om grilltilbehør, se HER. Det var ønskene fra deltagerne til gårsdagens matkurs. Selvfølgelig får vi til det tenkte jeg når jeg gikk i gang med planleggingen
No finn du graskar i butikkane, sjå om du finn dei flotte, kremgule flaskegraskara. Dei er lette å bruke i mat, i dag har eg bakt dei i tynne skiver med salvie, smør og brunt sukker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.