Denne Gulrot- og tomatsuppen ble av den sterke typen man kan varme seg på. Jeg gir bort et eksemplar til en av dere som legger igjen en kommentar her på bloggen min
For å være med i trekningen kan du kommentere i dette bagels-innlegget på facebook-siden min. The post Luftige Bagels og Give Away appeared first on IDÉFULL
Air buns med creme fraiche, rødløk og rogn (vi spiste av typen ørretrogn) sammen med et glass vin i solskinn på terrassen, ble en smaksrik og fin opplevelse denne lørdagskvelden
Jeg har den siste tiden flyttet bloggen min tilbake til wordpress og ut fra «matbloggerne» som jeg hørte til før, om det er noe dere savner som ikke har kommet med her så gi meg beskjed
Kjør på lav hastighet til alt er godt blandet. Jeg topper kaken med Dark Chocolate Frosting og dekorerer den i vintage-stil med sukkersøte pastellfargede marengsknapper
Vinneren ble. En del av mine lesere syntes det var litt flaut å skrive sin kommentar på veggen, noe som jeg har full forståelse for, så en del sendte sine bidrag på min e-mail og i inboxen på facebook – takker så mye for det også
Blogger idag fra Stavanger. Idag bruker jeg litt forskjellige pastell-farget cupcake former. Jeg toppet dem med pastellfarget Vanilla Bean frosting…bare for å få en litt “vintage look”
Håper dere nyter av sommeren. Tine , Freia eller “home-made”. Jeg smelter hvit sjokolade fra Callebaut og tilsetter bare litt grønn lime sjokolade for å få en lys grønn farge (vintage farge)
En bit av denne formkaken gir mersmak…garantert. Dagens fristelse er Passion Fruit & Lemon Poppy Seed Pound Cake, laget med pasjons frukt , fersk sitron saft og deilige, svarte valmue frø
Hell kirsebærene i et dørslag eller sil og renn av juicen i en bolle. Kaken har den samme frostingen som kaken jeg la ut i går, bare med kirsebærsirup blandet i frostingen som er inni kaken, også har jeg farget frostingen som er på utsiden for å få en vintage look
Rullekake er en klassisk kake som aldrigår av moten. Har jeg mye frukt til overs som måbrukes fordi jeg enten skal reise bort eller som av en annen grunnikke blir spist, så lager jeg syltetøy av den
Go’ og mager Wienerpølse fra Gilde er glutenfrie og inneholder bare spor av melk. Mot slutten av steketiden, når mye av det bløte er borte har du i nyskyllet spinat og vender dette inn i eggerøren
HEIDI GRYMYR DESIGN - Oppskriften er beregnet til eget bruk og gaver - ikke til salgsprodukter. Del arbeidet i to, og strikk tilbake på vrangen så det blir en rille, strikk en omg rett og fell rett av fra vrangen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.