-) Nora vil ha resten til frokost, sa hun, så her blir intet kastet. Stek kjøttdeigblandingen, og underveis tilsetter man 3-4 ss soyasaus eller ketjap manis (søt soyasaus) eller en blanding av disse to
to av påskekrimen som kommer til å stå på tv-skjermen, og på bordet skal det serveres Double chocolate white bean brownie, etter oppskrift fra kjære Nora
Tidligere har eg lagt ut fleire varianter av brownies med innbakte glasurer som har blitt veldig populære, så kvifor ikkje prøve seg på enda en smakskombinasjon
lag mye av denne blandingen, og ha den stående i kjøleskapet. Noras kyllingboller 1 løk 2 fedd hvitløk 1 gulrot 1 rød chili 1 ss revet fersk ingefær Kutt alt dette i passe biter og stek det i en panne med litt olje på middels varme, til det får en gylden farge. 1 ss salt 1 ts spisskummen 1 ts tandoorikrydder 2 ss vann 1 neve frisk basilikum, finkuttet (kan droppes) Tilsett krydderet og vannet i løkblandingen og kjør det til purè med stavmixer
Avkjøl. Jeg brukte kirsebær kompott fra Nora. Ha kirsebærkompott på toppen av kaken, rett før servering. Ha gjerne resten av kirsebærkompotten i en mugge og server ved siden av kaken
Sauser kan man variere ofte, men vi har en stor favoritt som vi spiser alt for mye av. Denne lager jeg alltid mye av, for den smaker nesten bedre dagen etter
Alt er godt i lomper, men dette har vært en av mine favoritter i mange år. Jeg gjør det alltid om jeg ikke lager lompene selv fra bunnen av, og det blir en helt annen smaksopplevelse
Som kokk er jeg egentlig utrolig opptatt av rene smaker og at alt er laget av naturlige og gode råvarer, og da er det bare bortkastet å kjøpe ferdigprodukter som ikke engang smaker godt
Avkjølet godt før servering. Noras banan-og sjokoladekake 250 g smør, romtemperert 2,5 dl brunt sukker piskes til en luftig smørkrem. 4 egg pisk smørkremen og ha i ett og ett egg av gangen. ca 40 minutter Avkjølet godt før servering
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.