Vinterens beste eplegløgg!
GULL I MUNN
GULL I MUNN
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 liter god eplemost (eplesaft)
  • 1 ss demerarasukker (smak deg frem til riktig sødme, avhengig av eplesaften du bruker)
  • 25 pepperkorn
  • 3 kanelstenger
  • 5 cm fersk og skrelt ingefær i tynne biter
  • 15 nellikspiker
  • 3 stjerneanis 1 appelsin, revet skall og fruktkjøttet i små biter
  • 1 dl rosiner
  • 1, 5 dl skåldede mandler (legg mandler i kokende vann, til skallet lett kan gnis av)
  • 1 flaske hvitvin, ( Pinot Grigio eller Sauvignon Blanc)
  • 1,5 dl hvit rum (jeg brukte Havana Club)

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.