Hørtes ikke det godt ut med grønnsaksgrateng med krutonger. Hei hei. riktig god mandag fininger. Her er det sol, vårlig og middagen har fylt leiligheten med de deiligste dufter
Her kutter du helt enkelt opp ønsket mengde av forskjellige grønnsaker du liker. Jeg har brukt gulrot, poteter, brokkoli, kålrot, løk, sellerirot og persillerot
1 fennikel - i strimler1 løk - finhakket1/3 del sellerirot - i tynne strimler2 svartrot - i skiver 2 gulrøtter, i skriver3 søtpotet, i skriver1 beger - 300 g cottage cheese2 dl matfløte1 dl grønnsaksbuljongRevet ost til toppingsalt og pepperLegg lagvis fennikel, lø, sellerirot, svartrot og gulrøtter i bunnen, krydre litt
Med vinterens grønnsaker. Med vinterens grønnsaker. Månedens oppskriftsutfordring ga grunnen jeg trengte for å avlegge kokeboken fra River Café et nytt besøk
Jeg har fått noen spørsmål om vinterbekledning i bloggen min. Jeg er absolutt ingen ekspert på området, men litt erfaring har vi gjort etter tre vintersesonger med lillegutt så jeg tenkte jeg kan dele med dere selv om det nå har blitt vår og vi kan kle oss litt lettere
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.