Jeg tar sjansen på å vise diagrammet jeg brukte her. Øver meg på å hekle. Men er usikker på opphavet og må muligens slette det om dette viser seg å være copyright på
Og jeg lar meg friste, gang på gang… Ikke vanskelig å bli fristet i grunnen – det ser dere jo selv. Denne gangen fristet han meg med gratinerte krepsehaler
Gudinnenvisste råd også for dette, og pustet lett på den tre ganger. ) fram til å overvære sceneopptredenen med fascinerende bronseskulpturer, men aller mest til (forhåpentligvis) å treffe noen av dere
Visste du at, å ha et mer plantebasert kosthold er bra for miljøet. Å inkludere plantebaserte produkter mer og mer inn i kostholdet, er et naturlig valg for meg og med flere plantebaserte alternativer til drikker, yoghurt og fløte som er nå kommet i markedet, synes jeg at det er bra å få en variasjon i kostholdet med disse fine produktene
Som forhåpentligvis ikke er altfor lenge til. Men denne gang til meg selv. Forleska meg i London i første sekund og det har vært "mitt andre hjem" i 9 år nå
Bruk den soppen du liker best eller en blanding av flere sorter. I sommer har vi feriert i Norge i to måneder, vi har bodd på forskjellige steder og matlagingen har blitt noe" enkel" innimellom, men her har vi vært på gårdsbutikk like utenfor Risør, og der fant vi masse godsaker blant annet karbonadedeig av hjort, så da ble det hjortekarbonader med kremet sopp til middag
Slaktern der var overlykkelig over å bli kvitt noen kilo av det tonntunge lasset han var frosset inne med(hadde jeg bodd i Oslo, kunne jeg fått kje på enhver Hallalslakter på hjørnet, så klart, sannsynligvis fra geitebonden, naboen min på gården på Vestlandet
Jeg gleder meg. I kveld skal jeg grille med faddergruppa. Og siden jeg er litt lei av grillpølser, har jeg tenkt å grille grønnsaker i folie med olje og hvitløk
Jeg salter og peprer rundt hele låret, legger det oppå grønnsakene, har over saft fra sitronen, legger på en kvist med rosmarin og legger tilslutt på lokket
Jeg vet at mange spiser kveite i romjula, og det er den aller beste fisken noen kan servere meg. Så skal du lage blandingen du skal ha over potetene på slutten
Jeg bruker samme fremgangsmåte på steking som denne pizzaoppskriften, bare at nå som jeg har kjøpt meg pizzastein, så bruker jeg selvfølgelig den i stede for stekebrett
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.